starkare...

http://www.youtube.com/watch?v=LOYGS36a38I

 

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

 

haft mitt livs värsta helg men nu blickar jag framåt och det ser så mycket ljusare ut!

sen är denna skönheten på väg hem till mig!!
tack du är det bästa verkligen!!


/-m


 

 


jävla nobel till skit skola!

okej, jag förstår att de flesta tänker att när är skolan inte en skit skolan men vanliga dagar så är nobel som vilken skola som helst, liksom helt okej... men dagar eller veckor som denna borde inte finnas! 
kan berätta om min underbara skoldag, bara för jag behöver få ut lite aggressivationer..

bara för att vi går ut på praktik vecka 37 så har vi inga svenska lektioner förrän efter höstlovet så idag skulle vi börja med idrott klockan 11:45 vi kommer dit får veta att vi ska ha en snubbe som lärare och han kollar förvånat på oss och frågar varför vi har med/är redan ombytta och det var såklart för vi trodde vi skulle få ha idrott men ikke vi fick gå in i en sal och fylla i ett papper för att sen prata lite och få lämna idrotten med ca 2 timmars rast till engelskan skulle börja, så vi drar in till stan för att döda lite tid och när vi återvänder till skolan igen så.... är såklart engelskan inställd... pga?? ingen aning!! och sen imorgon har vi inga lektioner och inte heller på måndag? 

funderar seriöst på att dra någonstans och kanske återvända till skolan efter praktiken!
hoppas helt seriöst att skolan har lyckas fixa scheman som stämmer när vi kommer tillbaka, som tur är det bara två veckor i skolan kvar innan vi försvinner och inte kommer tillbaka förrän v45 och det är då allvaret börjar!

då är studenten när helt plötsligt!
/-m

 


sista första dagen i skolan!

har gjort den sist första dagen i skolan nu! iaf på några år. Känns både skönt och segt att vara tillbaka på nobel men tur är väl att det bara är två och en halv vecka kvar tills praktiken börjar och då slipper jag skolan 4 dagar i veckan iaf! lagom start på sista året kan man väl säga!

lyckades hålla vad jag lovat idag och var i en timme på gymmet och tog en promenad efter! en bra start iaf, får bara hoppas att det fortsätter så. lyckas få i mig en hela keso idag med, halva på knäckebröd till frukost och resten till min fina kvällsmat på bilden! även ätit lite vattenmelon nu på kvällen!
dock kommer inte keso blir någon ny favorite iaf, då käkar jag helle kvarg med saft!

/-m

 


nytt liv, nya vanor!?

tror det är sant att man får mycket konstiga idéer på kvällarna, tror inte det är nyttigt att tänka så här mycket men nu ska jag iaf försöka ta tag i en av de galna tankarna och sätta igång den! 
det som gäller är som sagt nya vanor... ska helt enkelt försöka få en gammal hund sitta! 
när ändå skolan börjar så fint imorgon så börjar även mina nya vanor att gälla, nu är det gymmet och promenad dagligen som gäller och något sundare kost! känner ju mer jag skriver att detta kommer bli intressant!

 

men just nu börjar jag iaf bra och äter två knäckebröd, ett glas juice och en banan till kvällsmat, ska bli intressant hur länge jag kan hålla kolla på mina matvanor som är långt ifrån bra! 
sen sitter jag och funderar på detta med godis, funderar på om det bara ska vara tillåtet på lördagar och speciella tillfällen och nödfall! får se om jag kommer fram till något.

 

imorgon är som sagt första dagen i skolan på en himla massa veckor så det ska bli kul att träffa brudarna igen, har även packat träningsväskan så blir att glida iväg till gymmet efter skolan med hoppas jag. ska klura på ett träningsschema med, får se hur det går!

 

nu rinner klockan iväg, har fortfarande ett lås att hitta och en bilspel som gör en broende!

/-m


00:52, nattens tankar

sömnlösa nätter och för många tankar, det är det konstiga med nätter. varför kommer man alltid på något nytt att fundera över när det är dags att sova! vet inte hur många gånger detta händer på en månad, förstår inte riktigt hur man kan fundera över en sak så mycket som man kan på nätterna när huvudet borde sova.

 

just denna natten när det senaste halvåret som rullar runt i huvudet som om varje dag av det varit igår! och det är sjukt hur mycket man kan dalta samma saker i huvudet under en så lång tid. allt som hänt det senaste halvåret har dock tagit mig dit jag befinner mig nu i livet och det är på ett ställe jag aldrig trodde jag skulle befinna mig igen på väldigt länge! och sommaren jag egentligen inte såg framemot blev en av de bästa hitills och det känns så skönt att veta precis vart man har sina vänner och hur nära man står varandra.

 

i alla mörka perioder så har jag alltid försökt att tänka att även ur det mörkaste så kommer det något ljust bara för att inte falla längre tillbaka. det senaste halvåret har haft mycket att bjuda på, saker som jag önskar skulle hänt tidigare och saker som man aldrig vill ska hända ens familj!

 

även om saknaden av farfar är stor så vet jag att han levade 90 storslagna år och är tacksam att jag fått leva mina 18 år med han! tråkigt att han aldrig fick se mig ta körkort eller ta studenten bara! längtar efter studenten men det jobbigaste kommer vara att den enda som kommer få se mig ta den är mormor, men en är mer än ingen!

 

att inse att förhållandet man är i inte funkar är det svårtaste jag varit med och insett. jobbigare blev det sen när man skulle försöka göra det bästa och avsluta det och man inte är sams om det, kommer aldrig mer vilja utsätta en människa för det, att såra en annan så otroligt mycket var väldigt jobbigt men sen att inse att man själv inte mår bra, att man behöver en kurator för att klara av skolan på ett bra sätt är långt ifrån nyttigt för ens kropp. att försöka ta tag i ens eget liv, försöka tänka på sig själv i första hand var svårt.

 

men när jag nu kan säga att jag mår bra utan att ljuga för någon så känner jag en ro i kroppen som inte funnis där innan. att kunna säga att jag är lycklig är inget jag sagt för mycket i livet och jag blir varm i hela kroppen av att veta att det faktiskt är så! denna sommaren har jag jobbat, lyckas ta körkort, haft tid för mina bästa vänner och hittat en kille som verkligen bryr sig mer om mig än något annat och bevisar det varje dag!

 

och nu börjar skolan om några dagar och det känns skönt att inte känna något tungt i kroppen som inte vill till skolan utan känns en lättja om att det bara är ett läsår kvar innan det är slut på provtiden och in i det verkliga vuxenlivet, vill inte ens tänka på det! fortfarande tacksam att mamma och pappa betalar maten! tacksam för allt min familj och vänner gör för mig, utan dom skulle jag inte vara här idag!

 

nu ska jag sova!
/-m


RSS 2.0