gammal, grå och gaggig..? eller?

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKLING!!

idag har världens finaste och underbaraste kille fyllt 21!
tråkigt nog befinner han sig 20 mil ifrån mig i Norge men imorgon kommer han till mig och åh vad det ska firas, har massa paket här som väntar han!

längtar efter han massor så ska bli skönt och få pussa på han igen!
och på lördag är det hockey som gäller, en present han redan vet om men kul ska det bli ändå!




du är det finaste och bästa jag har!
och den underbaraste kille jag någonsin träffat!
älskar dig <3

/-m



if i let you go...

det finns inte många känslor som slår den när man känner sig saknad och att man behövs, och det jag kommer skriva om idag är inte alls det jag hade planerat ifrån början men när jag satt och käka förut så fick jag ett samtal av en av mina bästa vänner som jag dock inte pratar eller träffar så ofta längre! 

så detta inlägg gör jag till en av jordens bästa grabbar, det finns inte många som dig marcus!!
efter ha känt dig i nu i snart 4 år eller något så kan jag väl säga att jag känner dig bättre än många andra och även när vi inte hörs lika ofta som förr så vet du hur tacksam jag är när du väl ringer och behöver mig! jag kommer alltid stötta och finnas för dig vad som än händer, vänner och killar som du växer inte på träd eller kommer i flingpaketet!! och det finns inte mycket som är jobbigare än att se dig sårad, gör allt jag kan för dig och det vet du!

det är ganska kul och tänka tillbaka på alla minnen man har ihop med någon för det är då man förstår hur den andra personen påverkar ens liv, har så himla många bra minnen med denna grabben men tänkte bara dela med mig av den snyggaste bilden av ett bra minne!
du betyder mycket för mig grabben, försvinn inte och kom ihåg det! <3

/-m

små underbara ting!

lyckades radera allt jag skrivit så är inte längre sugen på att skriva om allt... suck!

tänkte bara "HISSA" dom små söta smsen som gör så stor skillnad!
när jag har jocke 20 mil ifrån mig på fel sida av den norska gränsen (alltså i norge), och man är van med ca 150 sms om dagen och minst 1 samtal så känns det helt annorlunda när ens hela dag görs av två sms vid 10 på kvällen där han bara skriver att han precis slutat jobba, att han saknar mig, att han är trött och vill sova! 
vet inte hur två korta sms kan vara så mycket mer värt än 150 stycken men det är dom! 

och hur bra känns det inte när man får ett sms ifrån en av sina bästa vänner där den berättar hur mycket man egentligen betyder och bara för jag inte varit hemma på en månad så kommer dom upp och hälsar på mig här! känns skönt att veta att dom finns i mitt liv och att man gör något för dom med..

efter att inte varit hemma hos föräldrarna på en månad så förstår man hur mycket man saknar dom, och då känns det bra att mamma ringer nästan varje kväll för att kolla läget och bara prata. alltid lika kul och höra mammas små försöka att få mig att komma hem och det märks att hon är en mamma för hon vet precis hur hon ska göra!
imorgon är det onsdag och har lite saker som ska fixas och trixas med då så får nog krypa till kojs och planera ut hur jag ska lyckas med allt när jag ligger på toppen av lathet, men va gör de!

på torsdag fyller jocke år så man måste ju smida lite planer och med tanke på att han är i norge då så får det firas lite extra i svergie när han kommer hem! 

/-m

jag har förstått principen men det är inte min grej!

måndagar... undra om det finns någon som gillar dom, känns skönt att det just nu är måndagkväll och att det är en hel vecka till nästa... dock längtar jag redan efter fredag och då är det snart måndag igen, jobbigt när veckorna går så fort, man hänger knappt med längre!
vet att min vecka kommer ehöva innehålla väldigt mycket matte c iaf! hoppas man kan få lite hjälp av min helt egna privata super lärare, borde dock inskaffa honom ett mini flyg så han kan ta sig ner ifrån dalarna när jag behöver han och inte alltid behöva ta allt på telefonen (jag låter så dum då). 

Sen blir nog karlstad invaderat av trion på fredag! vet dock inte hur detta kommer sluta, men känns skönt att det inte kommer innehålla någon alkohol, det brukar sluta bäst så! men ska bli skönt att få träffa mina sämre halvor eller hur man på ett snällt sätt ska presentera dom! 

Sen på lördag är det faktiskt hockey som gäller på kvällen, jocke fyller år på torsdag och med tanke på att han valt att jobba i norge så får vi skjuta upp firandet lite men tror han kommrer bli nöjd med vad som planeras! 
känns som även detta kommer bli en bra vecka! 

känns skönt att inte behöva vara ensam på helgerna men känns annolunda att vara karlstads bo på heltid nu, nästan så man saknar lilla hålan hemma när man inte varit där på ett tag, fast vid närmare eftertanke så är det nog inte hålan man saknar utan alla underbara människor i hålan som man växt upp med!  men känns skönt att veta att man fortfarande har kvar dom och att man alltid är välkommen hem! 

/-m

lite kvällspanik hör till..

undra varför man alltid ska sjuta på allt så det hamnar i sista sekunden jämt? hoppas de är mer än jag som känner igen mig i det, för jag tror nu att jag blivit proffs i det! har nämligen haft hela helgen på mig att göra skolarbete och hela idag att fixa saker till imorgon för då är det skolfotto som står på schemat innan lunch... alltid lika kul som vanligt eller?? har även ett fint diskberg efter knappt två dagar här i lägenheten denna helgen, helt sjukt så mycket mer disk det blir när man är två ist för en. men klagar gör ja inte! skönt att inte vara själv på helgerna iaf! 

frågan är vad man tar tag i först så här halv 12 på kvällen.. platta håret eller skolarbete? just nu känns båda lika tråkigt men får väl citera mamma och säga att även de tråkiga sakerna måste göras!
känner att känslan av hur skönt livet var när man var liten kommer ofta nu och det kommer nog inte blir mindre av att man känner att man räknar ner sitt sista år i skolan typ ! 

nej nu får jag ta tag i detta! se hur det går...

/-m


undra vad som hände

man kan ju undra vad som hände med min motivation under dessa veckor, var verkligen igång med både matvanor och träning, dock har jag nog inget vettigt att skylla på nu förutom att jag blivit ganska lat..? men det hör väl till livet det med antar jag, men snart rullar vi in i oktober och det känns som att det är dags att komma igång innan vintern kommer och man bara vill sitta under ett täcke och hoppas att någon stackare vill sitta där med en. det är precis vad jag hade velat göra idag för det blåser verkligen stor, när jag skulle gå till bussen efter praktiken höll jag på att blåsa bort, så då hade det varit mysigt att komma hem till någon!

tur är det väl att vänner och familjen bara finns ett telefonsamtal bort, annars skulle det bli ensamt! funderat på hur jag skulle klara mig utan att kunna ringa mamma så fort minsta lilla gått fel, eller krypa ner intill pappa i soffan när man behöver sno lite värme eller känna sig ompysslad, och hur det skulle vara att vara ensamt barn? en bror att bråka med och göra dumma saker med och en syster för att sno kläder och prata killar med det behövs!
och vad skulle skolan vara utan dom 15 brudarna som går i min klass, skulle inte alls vara detsamma, kan knappt tänka mig hur konstigt allt kommer kännas efter juni när man varken ska se skolan eller alla brudar varje dag!

jeanette, tove och sarah, utan er vet jag faktiskt inte vad jag skulle göra, usch vad livet skulle vara tomt, tråkigt och inte alls fyllt av dumma saker och minnen! haha kan knappt tänka på er utan att det kommer ett skratt och ett leende på läpparna! ni är mina guldkorn och hoppas att jag alltid har er!

och sen vad skulle man göra utan att ha den där personen, som betyder det lilla extra och vad man än lyckas med eller villa göra så stöttar den en! personen som man alltid kan ringa och alltid avslutar ett samtal med de tre orden man alltid vill höra! den killen som gör så det pirrar i magen och får en att känna sig som den enda tjejen på jorden! vet inte vad jag skulle göra utan min jocke! han är bra speciell!

livet kan inte slå fel om man har rätt människor i det och det har jag verkligen!

/-m

If Today Was Your Last Day

just nu kan jag knapp gapa och speciellt inte gäspa! hela ansiktet är helt stelt, nu vet jag varför man inte gör skönhetsoperationer.. detta med ansiktsmask har jag tyckt varit bra men testar just nu en ny som johanna på jobbet tyckte jag skulle pröva och den ska vara djuprengörande så vi får väl se!
nu har jag iaf fått bort den och kan äntligen röra på ansiktet igen!
och imorgon är det praktik som gäller, börjar med 4 veckor på jobbet och sen får jag väl se vad jag hittar på dom tre sista! kommer tillbaka normalt till skolan efter höstlovet, UNDERBART! 
dock ska jag vara inne varje måndag på skolan så helt fri är man ändå inte!
nej nu ska jag dra mig till sängen, har tänkt att jag ska orka upp och göra en riktig sminkning innan jobbet imorgon, får väl se hur det går!

/-m


So I'm gonna give all my secrets away

förstår precis varför jag inte går på john bauer efter idag, och förstår exakt varför jag inte gillar tre timmars lektioner... jo just för att lektionerna är tre timmar!! inte nog med att man fick anstränga sig att vara vaken under en väldigt dryg första lektion av naturkunskap b i tre timmar så hade man en rast på 2,5 timme innan det sen var dags för matte c i 2,5 timme?! och var det svårt att hålla sig vaken på naturen så kan jag säga att ha matte mellan halv 2 och 4 var ingen lätt match när man sitter och nickar av trötthet efter varje nya mening läraren tar!

men jag tog mig ändå igenom dagen och nu är det ju bara ca 35 sånna dagar kvar, det känns... bra?
nu på eftermiddaagen har jag roat mig med att göra en ganska grovrensning i lägenheten, vilket verkligen behövdes! känns skönt att slänga lite och det bästa med att slänga lite är att det får plats för massa nytt då, vilket är så mycket bättre än att ha kvar det gamla!

nu ska jag mysa lite innan jag kryper till kojs och laddar för samhäll, religon och engelska b imorgon, den dagen kan ju inte bli bättre?

/-m

what are worlds

haha det är ju bra att man får ha sina mysplagg ifred! 
men ser men något sött som detta så lånar jag nog ut den flera gånger!
jag har haft en toppen helg verkligen, och nu försöker jag locka fram motivation att gå på två långa lektioner imorgon.. både natur b och matte c, känns det kommer blir en kämpig dag!
men 4 dagar i skolan sedan går man ut på praktik, det ska bli lite gött men ändå inte så sugen, så vi får väl se vart det slutar!

/-m

RSS 2.0