Making my way downtown..

underbara värdelösa torsdag?
kom till skolan vid halv 9 och då fick vi veta att vi inte hade någon lektion och det var kul ju eller? blev kvar i skolan med några tjejer innan jag och sarah drog ut på stan! sen så ringde mamma och tyckte jag kunde komma till åmål till butiken när jag ändå var ledig så jag satte mig på bussen för att åka dit, och sov så hilma gött på bussen! hade helt glömt bort hur underbart det kan vara att åka buss långt ibland!

imorgon är det fredag och det betyder idrott på SATS tydligen.. inte direkt peppad men får väl gå dit och värma upp inför helgen bravader, kommer blir awsome tror jag!

eftersöker fortfarande en pjyamas till lördag men det löser vi det!!

 

puss /-m


we built this city!!

ligger här och onsdags funderar.. som vanligt så kommer man inte fram till något vettigt!
idag har jag och frun sarah varit runt i stan! mycket trevligt vill jag säga!
gjorde mitt första fynd och köp på monki idag, känner mig stolt och nöjd..
sen drog sarah på möte och jag passade på att hälsa på min gamla praktikplats mest för jag saknade marie och alla, det var skönt att vara tillbaka för en timme där! köpte nödvändiga saker som nagellack och lösögonfransar inför helgens roligheter!

inför helgen så antar jag att det är många som ska ut och kan tipsa om den BÄSTA och då menar jag faktiskt den bästa ögonsuggan jag testat som tål party hela natten lång!

det är l'oreal paris nya skugga inte nog med att den sitter som berget så finns det i flera jätte snygga färger! brun, grön, lila, svart, rosa, blå och beige!
helgens makeup kommer helt klart bestå av några av dessa färger!


nu ska jag sova!
tre dagar
/-m



get up again...

måndag kväll och första dagen på tre veckor har jag infinnit mig på nobel igen..
känns dock som längre tid paserat och det hade väl varit skönt men de skönaste hade varit och få vara kvar ute på bergvik på affection.. haft två super bra veckor, fått jobba med helt underbara tjejer och kille! tråkigt att det redan är över men får väl hoppas att man får komma tillbaka och jobba lite där under våren och sommaren och det verkade inte jätte omöjligt! det känns bra!

 

Sen har jag haft en super bra helg, min fina pojkvän kom hit till lägenheten på fredags kväll och det blev filmmys för hela slanten! på lördagen sen var det 1 års dagen som firades med god mat och massa annat!
På söndagen blev det ett kort besök på bergvik och sen var han tvungen och köra hem igen!

 

tillbaka till måndag kväll, nu får jag inte drömma mig bort mer!
lite små plock och syssla med innan sängen väntar för idag är jag trött och planerat att SOVA innan 11, tror inte jag har minne av när det hände senast!

mina sista ord blir... fem dagar!!
/-m


Tumble outta bed, And stumble to the kitchen, Pour myself a cup of ambition

dag 2 check!
har precis intagit soffan och har ingen lust att lämna den. 
har haft en bra dag på praktiken, vi fick mycket varor så jag har varit sysselsatt!
sen har jag fixat födelsedagspresent till pappi, blev den nya hugo boss after shave! hoppas han tycer den luktar lika gott som jag tycker, sen kunde jag inte låta bli att köpa mig ett nytt gloss, det blev L'oréal paris glam shine diamant. Blev färgen coral carat och den går mer åt det orangea hållet, super snyggt nu i vår och sommar!

nu blir det duscha och laga mat sen längtar sängen efter mig!

finns i många mer super snygga färger!

/-m


RSS 2.0