orken att vara tyst är borta!!

jag ångrar oftast inte för en sekund att jag flyttade ifrån min lilla hemby bengtsfors med tanke på att som händer där, enda man saknar är vännerna som tyvärr bor kvar i skiten.. samma gäller när jag bodde i åmål i ett år, saknar vännerna och inte stället för fy fan så folk beter sig!! helt jävla sjukt vart samhället tar vägen!! och ni ska såklart få förklaring på detta nu.....

en kompis till mig, vi var väldigt nära vänner när jag bodde i åmål men gled ifrån varandra när jag flyttade, men hon är fortfarande en vän till mig och jag reagerar så sjukt på hur folk väljer att behandla henne när hon nu gått ut med att hon är gravid och valt att behålla barnet! det tycker jag är starkt gjort för en 22 åring! jag vet att denna tjejen har haft det svårt under många år och att hon nu står på sig själv och bara tar emot alla dessa kommentarer som slängs på henne det är stort! och jag tvivlar på att en "vanlig tjej inte skulle klara många dagar i hennes skor.

okej jag kan väl hålla med om att det inte är det bästa att vara ensamstående mamma och behålla ett barn som pappa inte vill ha.. men ärligt? hon var ju inte direkt ensam om att bli gravid?? killar ska väl skydda sig lika mycket som tjejen eller har jag fel? tycker det är bådas ansvar! hon valde säkert inte att bli gravid utan bara att behålla det och det förstår jag med tanke på att gör man abort så kan det förstöra när man i framtiden vill ha barn igen och speciellt om man kanske har gjort det innan.. säger inte att hon har gjort det utan bara att det kan förstöra för framtiden och det förstår jag att man inte vill riskera! skulle iaf inte jag göra!
jag vet inte allt vad jag har läst för kommentarer på hennes blogg som någon annonym slänger på henne... folk slänger ur sig mot om att hon borde göra abort för annars kanske någon sparkar in magen på henne.. folk säger att man inte borde behålla ett barn som inte har en pappa som vill veta av det.. men snälla ni, vi lever på 2000talet, hur många växer inte upp utan en pappa?? hon har aldrig tvingat han att vara del av detta och enligt mig så är det värre att lova att man ska finnas där och när det väl är dags så drar den.. 

hon vet nu redan vad hon ger sig in på och backar inte ändå! och det är bättre än att gå och hoppas på något som inte händer... och att hon bara är i vecka 10 och har gått ut med att hon är gravid??va spelar det för roll?? hade hon inte gått ut hade det gått rykten om varför hon aldrig går ut med det mm.. vad hon än gör så tycker andra motsatsen hade varit bättre.. suck... hon är en av de smalaste tjejerna jag känner så det är inte konstigt att det syns tidigt på henne!
jag stöttar verkligen henne i detta, jag tycker inte att hela staden har med hennes och bebisen liv att göra!!
och allt tjat om denna jävla pappa.. skäll lite på han med väl?? hade inte han velat ha sex med henne eller skyddat sig så hade detta aldrig hänt! man är inte ensam när man blir gravid...
jag tycker du är grym som står på dig alexsandra!! du har vikit dig så många gånger för folk innan och det är skönt att se på något sätt att du står kvar som den stadigaste av alla!!
http://olsenalexsandra.blogspot.com/


/-m

lite smått irriterad!

med tanke på att jag inte får uttrycka mig på fb så tänker jag göra det här på min egen blogg och dom som inte vill läsa slipper!! tänk så smidigt!

idag tänker jag faktiskt göra något som jag aldrig trodde skulle hända... jag ska nu hissa(tumme upp) mina tjejkompisar och dissa (tumme ner) min killkompisar....
jag tror nog allt allt prat om att tjejer och killar är ifrån olika världar kan stämma! dock har jag alltid trivs bäst ihop med mina killkompisar och det känns lite jobbigt att behöva säga att idag blev jag ganska trött iaf på två av mina närmsta...
men nu är det tur att jag har mina tjejkompisar som jag kan avreagera mig på! :)

pusshej!

RSS 2.0