true colors

gokväll!
känner att livet känns så där lagom bra just nu! ligger här i sängen med jocke bredvid mig och försöker "plugga" och de flesta vet väl redan hur otroligt duktig jag är på att plugga så tur är väl att jag har jocke som stöd?
imorgon är det dags för första provet för läsåret och jag klagar redan?! dock längtar jag till det som kommer efter.... jo ett lov på två veckor, snacka om lyx!! och vad gör jag inte, jo sätter mig på första tåg till göteborg och senare bussen ut till mina tre underbara! som är saknade som attans!
nu ska jag njuta av en extra natt med min pojk och sen ladda för en dag imorgon!
gonatt!

hissa och dissa!

alltid varit en persom som gillar bättre att dissa saker än hissa men nu det senaste tycker jag har varit duktig på hissa allt ifrån pojken min, bästa kompisarna och släkten.. så nu tänkte jag faktiskt fortsätta att hissa några underbara personer och det är nämliga mina underbara arbetskompisar på affection!!

jag hoppas iaf att två av er läser detta och inser att ni gör mina dagra där både som praktikant och när jag väl får jobba! skulle aldrig klara en arbetsdag om det inte vore för er! ni är toppen och massa goda skratt får man under en dag kan jag lova! jobbet i sig har inte alltid sina ljusa stunder som de flesta kanske vet om och just därför vill jag hissa de underbara personerna som jobbar där och verkligen gör det värt!

tur att man blir härdad så man kan njuta av tiden på jobbet med er ist för att gå runt och känna sig frustrerad!
så tack till annelie, johanna, victoria och fd marie (marie har lämnat bergvik för att jobba i stan ist). 
ni gör tiden på jobbet bättre och något roligare!
/-m

Jag har fuckat upp igen, ja Jag har ingen kontroll Men, det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln!

en av dom bästa sakerna i livet är för mig när mina vänner har min rygg och finns alltid där vad som än händer, men för mig så finns det en sak som är bättre, jo just när en själv behövs av en nära vän! svårt att beskriva känslan av att betyda mycket för någon annan och vet att personen litar på en så mycket!
så det är emd blandande känslor man tar emot samtalen som är så viktiga men känner mig mest glad över att man kan finnas för en person lika mycket som personen finns för en!

kommer alltid finnas här för dig efter ALLT du gjort för mig! står på två ben starkare än någonsin nu pga dig sarah och det är inte bara för att du tog med mig till gymmet hela förra läsåret!!
vi delar långt ifrån samma åsikt om saker men lyckas alltisd på något sätt hålla sams och det är alltid en trygghet att ha dig nära, har så många helgalna minnen med dig tjejen! och jag hoppas inte dom tar slut!
du är en av mina kompisar som jag tror känner mig allra bäst och inget går att dölja för dig även om jag inte vill prata om det just då så finns du alltid kvar senare när jag vill!

du är en stjärna tjejen och jag är grymt stolt över att du står upp för dig själv !
och vad som än händer så finns jag här för dig!
även om det gäller att köra en lill-lördag på en tisdag mitt i skolveckan, ta en promenad klockan 10 en bakfull söndag eller bara vara det sällskapet vi båda behöver framför en bra film!!
du betyder massor för mig tjejen!! <3
/-m

and the reason is you!

nu är ännu en helg med världens bästa slut och det är alltid lika tråkigt när han packar ihop sina saker för att sedan lämna mig för en arbetsvecka i norge, men det är väl ändå en tröst att veta att han kommer tillbaka på fredag! haft en jätte bra helg med min fina pojke, det har varit en livad helg med en hög ljudvolym och med det så menar jag ju såklart att jocke gick och införskaffade "oss" ett ps3 med singstar och move! så helgen har bjudit på höga falska toner och massa av hopp och andra fåniga rörelser framför tv:n... tur är väl då att det inte är så lätt att se in i min lägenhet för då hade väl grannarna börjat fundera!
känslan av att ha dig jocke i mitt liv går inte att beskriva, du får mig att må super bra!!
du är en underbart person och en super bra pojkvän! 
skulle inte kunna hitta en bättre! du är det bästa!
jag älskar dig jocke! <3 

/-m

kvalitetshelg

vilken helg! den kunde inte fått en bättre start än att älskligen kom hem en dag tidigare så han hade jag hos mig redan på torsdag kväll, vilket var allt annat än fel. så det vart tacos och fredagsmys på en torsdag!
på eftermiddagen på fredag var det finbesök ifrån laxarby då jag hade bengtsfors bästa brudar i stan för en krogrunda på K18, vilket Victora var toppen!!

igår var det släktkalas som stod på schemat men inte vilket släktkalas som helst utan det traditionella bowling släktkalaset (första var igår). så vid tre var det dalhall i åmål som gällde och vinnarskallen var högt upp på samtliga 11 spelarna! av med hatten för kjell som såklart vann (enda som spelar bowling på fritiden). inte för att skryta men jag blev dock bästa tjej i släkten, väldigt stolt, och kom även 4 sammanlagt, blev slagen av morbor och bror in också! efter dessa blodiga tre serierna så var det familjepizza som serverades på nolbygatan med guld bestick och kristallglas! borde fått en  bild på detta för det händer nog aldrig igen!

idag vaknade två utvilade ungar upp på torpet (mamma och pappas hus) vid 9 tiden, då vi sovit i dryga 10 timmar.. man blir trött av.. bowling helt klart! och vad har vi gjort idag, jo fixat jockes bil som inte var det lättaste, som tur har jag en liten bilmekaniker till bror och pappa! TACK! och en mamma som lagar godast mat!
och tänkte dela med mig av lite bilder! mobilbilder så ha lite tålamod!
bowligsläkten!
jocke försöker hänga med i min takt!
mormor bowlade med stil iaf!
världens finaste!! 
morsan!
brorsan!
min kära morbror som lyckades komma två!
min bättre halva, älskar dig gubben!
tack för ännu en underbar helg och för att du är bäst och står ut med mina planer!
och följer med på släktkalas! pusss älskling <3

/-m

sömnproblem...?

och klocka är som vanligt efter midnatt och vem är inte klarvaken om inte jag?? förstår faktiskt hur en människa funkar efter så lite sömn och sen inte när trött kvällen efter??? undra hur länge man gå med max 6 timmars sömn per natt utan att man märker av det på kroppen... sjukt att jag ens orkar sitta i soffan egentligen! dock märker jag att kroppen inte funkar lika bra... inte lika lätt att fokusera på läxor eller annat, tappar fokus och kontroll väldigt lätt. orkar jag laga mat på kvällarna är det ett under, tur är det nog att jag ändå bor själv på veckorna för jag är nog inte så rolig på kvällarna!
alla säger att träna funkar, då blir kroppen trött och ja vet... men jag har testat, blir pigg av allt man borde bli trött av... kanske ska göra saker folk blir pigga av så kanske jag blir trött? 
kanska behöver flytta hem till mamma så det blir som förr att hon tvingade mig i säng eller så får hon flytta in med mig för när man bor i en etta så måste man liksom lägga sig när den andra göra det och mamma lägger sig vid 10-11! dock blir nog inte stackars pappa blir så glad om jag snor mamma!
eller får jag tvinga jocke att stanna hos mig på veckorna med för på något sätt känns det tryggt men en man i "huset" men måste ju ha en man som kan bidra lite så det är väl bäst att låta han jobba! 

får helt enkelt vara en stor flicka på 18 år och lösa mina sömnproblem både utan mamma och jocke!
när jag väl tänker tillbaka på tiden på bengtsgården så är det ett under att jag klara skolan då men så lite sömn som jag fick då och vad mycket mer jag plugga dock märker jag mest av min dåliga sömn nu under praktiken, sova 6 timmar och sen jobba 8 är betydligt mycket jobbigare än att vara i skolan 5 och inte nog med 8 timmars praktik så har jag skolarbete som bara väntar och hamnar på hög! måste ta tag i detta!
önskar jag kunde ta mig tillbaka!
/-m

RSS 2.0